Korfbal

Drukwerk

Drukwerk

Keep – Fit 70’ is een zeer actieve Roosendaalse korfbalvereniging voor jong en oud

Korfbalvereniging Keep – Fit’70 is opgericht in 1970. We zijn begonnen als een kleine vereniging met ongeveer 100 leden. De laatste tien jaar zijn we uitgegroeid tot een echte vereniging van formaat en hebben we ca. 180 actieve leden.

Korfbal is een actieve sport, waarbij je alle spieren in je lichaam gebruikt om op het veld (zomers) of in de zaal (’s winters) te bewegen.  Je beweegt continu in het veld, je moet zowel aanvallen als verdedigen en je speelt tegen je directe tegenstander. Een afwisselende, leuke en vermoeiende sport waar je veel energie van krijgt !

Korfbal is met 95.000 leden met recht een van de grootste ‘gemengde sporten’ in Nederland. Keep – Fit’70 is de enige korfbalvereniging in Roosendaal en groeit nog elk jaar. Korfbal is zowel voor jong als oud. Elke week wordt er door de spelende leden getraind en spelen wij in het weekeind onze wedstrijden. De jeugd speelt haar wedstrijden op zaterdag en het grootste deel van de senioren op zondag.

Daarnaast organiseren we regelmatig activiteiten: voor de kinderen bijvoorbeeld paaseieren zoeken of een gezellige high tea, het jaarlijkse bezoek van Sinterklaas, ons jaarlijks dubbelschiettoernooi (voor iedereen) en het jeugdkamp.

Kortom, korfbal bij Keep Fit is een sociale activiteit en een gezellig dagje uit!  Denkt u, dat wil ik ook wel eens mee beleven, neem dan eens contact op met onze vereniging ( per email keepfit.roosendaal@knkv.nl ), neem een kijkje op onze website (www.keepfit70.nl) of kom ‘ns langs in onze nieuwe kantine op sportpark Vierhoeven.  Er zijn altijd Keep Fitters aanwezig die u kunnen vertellen hoe u ‘ns deel kunt nemen aan een proeftraining of gewoon om ‘ns sfeer te proeven.

Ik ontmoet u graag, u bent van harte welkom binnen onze vereniging, de koffie staat altijd klaar in ons nieuwe Kot!

Tot op sportpark Vierhoeven,

 

Inge Raaijmakers, voorzitter

 

10_iMac

Wil je meer weten kom snel naar onze site!!!