Rugby

Drukwerk

RC-Bekaro-aangepast-Logo

Welkom,

RC RCC Bekaro oftewel Rugby Club Roosendaalse Commando Combinatie / Bekaro is opgericht op 2 juni 1978. De Rugby Club is destijds ontstaan uit een fusie van de burger Rugby Club “RC De Centaur” en de Commando Rugby Club “KCT”.

De Rugby Club ligt centraal op het zeer ruime en mooie sportpark Vierhoeven te Roosendaal. Als Rugby vereniging beschikken wij over een clubhuis met als pronkstuk de bekerkast met vele prijzen, de vele kampioensfoto’s van toen & nu, een verlicht trainingsveld en een hoofdveld.

Onze visie “ Rugby beleven met elkaar, voor elkaar” is een belangrijke pijler voor ons als club en we hopen dat u samen met ons deze visie wilt delen. Stap gerust eens binnen en kijk eens rustig rond of kijk een keer een wedstrijd van jeugd of senioren.

Ben je zelf geïnteresseerd geraakt in rugby spelen bij de RC RCC Bekaro of heb je meer vragen over de sport, neem dan contact op met ons. Je kunt uiteraard ook langskomen op onze trainingsdagen op dinsdag en vrijdag.

Jeugdrugby kan gespeeld worden vanaf het vijfde jaar. De jeugdspelers worden op leeftijd ingedeeld. Er worden 6 categorieën onderscheiden;

Turven
7 – 8 jaar
Cubs
13 – 14 jaar
Benjamins
9 – 10 jaar
Junioren
15 – 16 jaar
Mini’s
11- 12 jaar
Colts
17 – 18 jaar

Senioren vanaf 18 jaar

Rugby is dus echt een sport voor iedereen!

Wil je meer weten kom snel naar onze site!

Ovale groet!

01_iMac