Talentencentrum

Drukwerk

TopSport Platform Roosendaal

logo_Aleco_res

Talentontwikkeling

Droom jij ook van een mooie sportcarrière? Van deelname aan regionale, nationale of internationale kampioenschappen? Wil jij het maximale eruit halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Jonge, talentvolle sporters die een sportieve droom hebben, weten vast en zeker dat veel en goed trainen een absolute must is. Maar heb je ook gedacht aan krachttraining, aan begeleiding op het gebied van voeding en de fysieke trainingen naast je sportspecifieke trainingen? Professionele begeleiding op deze gebieden kan het verschil maken tussen winnen en verliezen!

Aleco Sport Visions begeleidt vanuit Talentencentrum Zuidwest Nederland vele sporttalenten en topsporters bij het bereiken van hun grootste ambities. Aleco verzorgt trainingen, zorgt voor de juiste (para)medische begeleiding en regelt belangrijke zaken rondom het sporten zoals mental coaching en voedingsadvies. Wij werken hiervoor samen met scholen, verenigingen, trainers, therapeuten, sportartsen, sportdiëtisten en vele andere partners.

Wat kunnen wij sporttalenten en topsporters bieden?

Gratis inloopspreekuren in Roosendaal, Bergen op Zoom en Goes
Fysiotherapie en sportverzorging
Fysieke trainingen op maat
Revalidatie- en hersteltraining
Voedingsadvies
Life style coaching
Begeleiding bij Sport & Studie, Sport & Werk, Sport & Wonen
Een professioneel netwerk van specialisten

Onder de vlag van Talentencentrum Zuidwest Nederland draaien diverse opleidingsprogramma’s zoals de Jeugdopleiding Voetbal, Jeugdopleiding Hockey en Jeugdopleiding Rugby. Naast de hierboven genoemde begeleiding kunnen de deelnemers van deze opleidingen ook rekenen op technische en tactische trainingen die erop gericht zijn om het individu beter en completer te maken.

08_iMac

Wil je meer weten kom snel naar onze site!!!