Turnen

Drukwerk

hetlogofinal.cdr

Dynamo-Roosendaal biedt turnen aan op verschillende niveaus en we beschikken over een gloednieuwe grote goed ingerichte Turnhal. Deze turnhal is ingericht voor tumbling, turnen dames en heren en is de grootste en best ingerichte hal van Zuid-West Nederland. De turnhal staat op het sportpark Vierhoeven, Nispenseweg 3b Roosendaal. (hyperlink route en adres)

In deze turnhal wordt turnen gegeven aan verschillende groepen:

De opstap groep meisjes is een opleidingsgroep waarbij de jonge turnsters opgeleid worden voor een van de wedstrijdgroepen. Ze turnen op sprong, balk, gelijke brug en vloer. Jaarlijks wordt er aan het begin van het schooljaar een selectie test gehouden om te bepalen wie geschikt zijn voor deze opleidingsgroep. Overigens kan je vanuit deze test ook terecht bij een van de andere groepen van Dynamo, daar waar je het beste tot je recht komt.

De opleidingsgroep jongens is een snel groeiende groep waar je geleerd wordt om te turnen op de toestellen vloer, voltige ringen, sprong, gelijke brug en het hoog rek. De training wordt gegeven door een jonge groep trainers die zelf veel ervaring hebben als wedstrijd turner.

Voor beide groepen geldt overigens dat als je veel talent blijkt te hebben en je zelf de echte top wilt behalen, wij als Dynamo ook de ervaring hebben om je hierin te begeleiden!

De meisjes / dames turngroepen kent zelfs 4 niveaus: we hebben groepen die meer recratief turnen op de toestellen tot en met groepen die uitkomen in de landelijke top. Samen bepalen we in welke groep je het beste past. Het motto van Dynamo is dan ook, iedereen moet kunnen sporten op zijn/haar niveau.

De jongensgroepen kennen ook verschillende niveaus en ook hier kan je terecht voor meer recreatief turnen tot en met wedstrijd turnen op hoog niveau.

Dynamo kent ook een enthousiaste 16 plus groep. Deze groep bestaat uit de wat oudere sporters die het geweldig vinden om te turnen, maar niet meer op wedstrijd niveau. In een ongedwongen sfeer je ding kunnen doen is hier de opzet.

Naast turnen is er ook een enthousiaste groep tumbling springen. Deze groep van verschillende leeftijden legt de lat hoog bij het springen op trampoline en op een air track, een lang luchtkussen waar je vrij snel salto’s op kan leren springen.

Kortom: sta je graag op je kop en klim je overal in en lijkt turnen je leuk, of heb je geturnd en wil je dat weer oppakken, dan is Dynamo dé vereniging voor jou!

 

09_iMac

Wil je meer weten kom snel naar onze site!!!