OPEN DAG

Sportpark VierhoevenAls gevolg van de brand in de turnhal is de OPEN DAG van ons sportpark verplaatst naar zaterdag 28 mei 2016 

image-4409880

Brand in nieuwe sporthal op Vierhoeven in Roosendaal

image-5719397

ROOSENDAAL – In de nieuwe sporthal van turnvereniging Dynamo op sportpark Vierhoeven aan de Nispenseweg in Roosendaal is donderdagavond brand ontstaan.  De nieuwe hal stond vol met rook. De brand lijkt te zijn veroorzaakt door kortsluiting in een kantoor binnen de hal.

De brandweer was met meerdere voertuigen uitgerukt, waaronder een hoogwerker. Rond tien uur is het sein brand meester gegeven. Het nablussen, opruimen en controleren zou volgens de brandweer nog enige uren duren.

De eerste melding van brand kwam rond half negen binnen. De brandweer heeft daarop besloten om voor een reguliere nacontrole naar het pand toe te gaan, maar onderweg werd duidelijk dat er toch meer aan de hand was. Volgens een woordvoerster van de brandweer zagen buurtbewoners namelijk vlammen uit de hal komen.

“Het vuur zit tussen de beplating en de isolering van een zijgevel. Daardoor is het moeilijk bereikbaar en is er veel rookontwikkeling in de hal”, aldus de woordvoerster, die ook liet weten dat de schade aan de nieuwe sporthal aanzienlijk zijn door de rookontwikkeling.

De brandweer moest een stuk uit de zijkant van de sporthal slijpen om de vuurhaard van de brand te kunnen bestrijden.

Geef een reactie